Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cod rosu de vreme severa in Norvegia provocate de furtuna Tor

Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei că Institutul norvegian de Meteorologie a emis în ziua de 29 ianuarie 2016 o alertă meteo de vreme severă, cod roşu, valabilă pentru intervalul 29 – 31 ianuarie 2016, pentru regiunile Hedmark, Oppland, Buskerud, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal și Trøndelag, ca urmare a manifestărilor meteorologice extreme provocate de furtuna Tor.
În după-amiaza zilei de vineri, 29 ianuarie 2016, este posibil ca furtuna să se dezvolte mai intens pe direcția Oslo – Trøndelag şi să se transforme în uragan pe arii extinse, cu vânt puternic de 35 – 50 m/s.
În zonele de coastă din Hordaland și Sogn og Fjordane, înălțimea valurilor ar putea ajunge până la 13 metri.
Informaţii actualizate privind avertizările meteorologice locale se găsesc pe website-ul Institutului norvegian de Meteorologie http://www.yr.no/spesialvarsel/ekstrem.html.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cod rosu de vreme severa in Norvegia provocate de furtuna Tor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI