Comert cu produse de îmbrăcăminte direct pe trotuar

imbracaminte confiscata
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au depistat în Hârşova, două femei care ofereau spre vânzare mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, ce erau expuse direct pe trotuar.

În cursul zilei de marţi, 27 septembrie a.c., în intervalul orar 13.00-15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă, a surprins două persoane care opreau trecătorii şi le ofereau spre comercializare mai multe articole vestimentare dar şi încălţăminte, fără îndeplinirea condiţiilor legale. Activităţile „comerciale” s-au desfăşurat într-o zonă centrală din Hârşova, vânzătoarele făcând reclamă la marfă într-un mod foarte vocal.
La solicitarea oamenilor legii, acestea nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii dar nici autorizaţia pentru a desfăşura astfel de activităţi în acel loc.
Prin urmare, „comerciantele” cu vârste de 15 ani şi 37 ani, din Hârşova, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în cuantum de 500 lei fiecare.
Bunurile oprite de la comercializare (bluze, fuste, tricouri, cămăși, pantaloni, pijamale, papuci) au fost ridicate în vederea confiscării.
Recomandăm cetăţenilor să nu cumpere produse ce nu sunt comercializate în mod legal şi să anunţe imediat autorităţile competente atunci când observă astfel de fapte.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Comert cu produse de îmbrăcăminte direct pe trotuar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI