Comportament huliganic oprit de către jandarmii din Cernavodă

pliculete autosigilante
Joi, 24 noiembrie a.c. în jurul orei 00.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul detaşamentului 8 jandarmi Cernavodă, a fost direcţionat prin dispeceratul poliţiei Cernavodă în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, să se deplaseze pe strada Salciei, unde o persoană tulbura liniştea publică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat foarte agitat, lovind un autoturism ce avea şi una dintre oglinzile laterale ruptă.
Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia. Când persoana a scos actul de identitate pentru a se legitima, jandarmii au sesizat că acesta încerca să ascundă ceva.
În urma percheziţiei corporale a bărbatului în vârstă de 22 ani cu domiciliul în Cernavodă, au fost găsite şase pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic, ce conţineau o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde.
Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, predând persoana în cauză lucrătorilor poliţiei Cernavodă, împreună cu mijloacele materiale de probă, în vederea continuării cercetărilor.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Comportament huliganic oprit de către jandarmii din Cernavodă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI