Concert caritabil Mircea Baniciu “Music for Autism” la Constanta

el-comandante

Mircea Baniciu va susţine un concert caritabil, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru dezvoltarea centrului Albatros, destinat copiilor cu autism şi alte tulburări asociate acestei boli.
Săptămâna viitoare, Mircea Baniciu revine la Constanţa pentru a susţine un concert umanitar. Evenimentul este programat în localul El Comandante, joi, 19 martie, începând cu ora 21.00. Un bilet costă 30 de lei.
Concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru dezvoltarea centrului Albatros, destinat copiilor cu autism şi alte tulburări asociate acestei boli, şi face parte din proiectul Music for Autism, început în 2012.
În anul 2004, Mircea Baniciu a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria B – „Muzică”, pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, iar în 2008, artistul a lansat pe piaţă primul volum al colecţiei „Best of Mircea Baniciu”, numit „Eşarfa”, o colecţie a celor mai bune balade compuse şi interpretate de artist, printre care se numără melodiile „Eşarfă în dar”, „Dacă ai ghici”, „Scrisoare de bun rămas”, „Amintire”.
Deoarece Campania “Music for Autism” s-a dovedit a fi de succes în prima ediţie, organizatorii au decis să continue acest proiect cu scopul de a implementa noi programe pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, extinzând această campanie asupra copiilor cu diverse dizabilităţi din Constanţa.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Concert caritabil Mircea Baniciu “Music for Autism” la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI