Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Concert extraordinar de Paste cu indragita solista Ileana Sipoteanu

Concert Ileana Sipoteanu
Paştele nu trece nici în acest an fără muzică creștină, cu interpreţi de marcă. Iubitorii genului vor putea lua parte la Concertul extraordinar de Paşti care va avea loc pe data de 25 aprilie 2016, la Sala „Lahovari” din Râmnicu Vâlcea.

Filarmonica „Ion Dumitrescu” prezintă luni, 25 aprilie 2016, ora 19:00 la Sala Lahovari un superb CONCERT de PAȘTE, concert ce va cuprinde 10 cântece creștine selectate din colecția preot IOSIF TRIFA (Sibiu, 1937) și orchestrate de Dumitru Lupu în interpretarea îndrăgitei soliste ILEANA ȘIPOTEANU, acompaniată de orchestra simfonică a filarmonicii condusă de Dirijorul DUMITRU LUPU. Dintre acestea amintim: „Maică sfântă preacurată”, „Umblă Maica tot plângând”, „Cruce sfântă părăsită”, „Profetul din Nazaret”, „Slăvit să fie Domnul”.
Prețul unui bilet este de doar 20 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri, prețul este de 10 lei.
Biletele se pun în vânzare la agenția de bilete a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, de luni până vineri, între orele 14:30 – 20:00 sau la numărul de telefon 0350.800 949.
Membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi al Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, autor a peste 400 de lucrări muzicale aflate în arhivele Radiodifuziunii Române şi Televiziunii Române, Dumitru Lupu este dirijor, orchestrator, compozitor, autor de cărţi şi muzică de film. De-a lungul anilor a creat spectacole pe care le-a şi dirijat la teatrele Al. Davila Piteşti, Fantasio Constanţa, Constantin Tănase Bucureşti, Nae Leonard Galaţi. Este animatorul şi iniţiatorul Festivalului Mamaia Copiilor de la Constanţa. A susţinut, alături de Corala Musica Viva şi Orchestre Philharmonique Européen, concerte în Belgia şi Franţa. Are în palmares numeroase premii şi distincţii primite din toate colţurile ţării. Ileana Şipoteanu s-a remarcat în 1986 la secţiunea interpretare a Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia. An de an, melodiile sale au devenit şlagăre şi au rămas în memoria publicului: „Ce mult te-am iubit”, „S-o luăm de la-nceput”, „Ai venit prea târziu”, „Cine mi-a luat iubirea”, „Am trup de ceaţă”, etc.
De-a lungul timpului, Ileana Şipoteanu şi-a consolidat cariera prin apariţii în emisiunile de televiziune, susţinerea de concerte pe toate scenele muzicale ale ţării, jurizarea sau organizarea festivalurilor de muzică uşoară pentru copii. A fost distinsă cu premii şi diplome de excelenţă. Timp de cinci ani, a fost anjajata Teatrului Al Davila din Piteşti, ca solistă. Discografia sa cuprinde atât cântece de muzică uşoară, cât şi creştine.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Concert extraordinar de Paste cu indragita solista Ileana Sipoteanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI