Conducerea Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica ramane la Asociatia Litoral-Delta Dunarii

Ieri, 25 februarie, a avut loc Adunarea Generală de alegeri la Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România. Pentru următorii 4 ani, Asociaţia Litoral-Delta Dunării continua să deţină preşedenţia Federaţiei, poziţiile de vicepreşedinte au fost adjudecate de Asociaţiile de Promovare Sibiu şi Prahova, iar Asociaţiile de promovare Bucovina şi Oradea sunt membri în Consiliul Director.
Secretariatul Federaţiei FAPT va fi asigurat de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu.
Corina MartinMulţumesc colegilor mei din cele15 Asociaţii regionale de management de destinaţie din România, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, de a reprezenta, în continuare, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică a României, ca Preşedinte! Mă bucur că Sibiul şi Prahova sunt şi mai bine reprezentate în poziţia de vicepreşedinte, iar în perioada imediat următoare voi avea întâlniri de lucru la Sibiu, Cluj, Suceava, Oradea, Bucovina şi Timişoara.
Conducerea FAPT rămâne în continuare la Asociaţia Litoral-Delta Dunării, model după care s-au constituit alte asociaţii de promovare a turismului în România, precum cele de la Gorj sau Timiş şi model pentru implementarea taxei de promovare a turismului. Pentru următorii 4 ani la conducerea FAPT, voi continua să susţin direct şi personal înfiinţarea de noi Asociaţii judeţene de promovare şi dezvoltar a turismului în acelaşi sistem de parteneriat public-privat, şi lucram deja la noi Asocuatii în judeţele Hunedoara, Iaşi şi Satu Mare.
Continui să cred că parteneriatul public-privat este cheia şi motorul dezvoltării şi promovării turismului romanesc şi vom continua să susţinem că România are nevoie de un minister al turismului, pentru a transforma turismul într-o industrie strategică. De asemenea, promovarea României trebuie să treacă în administrarea unei Organizaţii Romane de Turism, în formula de parteneriat public-privat (Autoritatea Naţională pentru Turism sau noul minister ar urma astfel să administreze numai autorizarea şi controlul)”, a declarat președintele FAPT, Corina Martin
La rândul său, vicepreședintele FAPT, Alin Chipăilă a declarat că „Asociația Judeţeană de Turism Sibiu, cu experiența sa de peste zece ani de zile în promovarea și managementul destinației turistice Județul Sibiu, un model recunoscut de parteneriat între autorități publice, mediul privat și cercetare,  își propune să aducă în continuare în FAPT  know-how-ul său în materie de management integrat și marketing turistic.  Diversitatea care există la momentul actual în ceea ce privește modelul de organizare și funcționare a Asociațiilor de Promovare și Dezvoltare Turistică este o provocare pentru funcționarea Federației. Profesionalismul care caracterizează cei 15 membri FAPT este o garanție pentru dezvoltarea viitoare a acestei structuri și pentru atingerea scopului nostru de promovare și dezvoltare a destinațiilor turistice din țară. Împreună cu membrii FAPT vom milita pentru apariția mult discutatei Legi a Turismului, care să asigure un cadru coerent și predictibil de desfășurare și dezvoltare a turismului în România”.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Conducerea Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica ramane la Asociatia Litoral-Delta Dunarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI