Conferinta elevilor si studentilor din domeniul Stiintelor Ingineresti „TEHNONAV JUNIOR” la Universitatea Ovidius

Universitatea-ovidius-constanta

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, organizează cea de-a V-a ediţie a Conferinţei elevilor şi studenţilor din domeniul Ştiinţelor Inginereşti „TEHNONAV JUNIOR”. Conferinţa se va desfăşura în perioada 3-4 iulie 2015, începând cu ora 9.00, la sediul din B-dul Mamaia al Universităţii „Ovidius” din Constanţa.
Lucrările conferinţei vizează domenii inginereşti de interes şi de actualitate, reflectând activitatea de cercetare a studenţilor, proiectele de diplomă ale tinerilor absolvenţi şi lucrările de disertaţie realizate de studenţii înscrişi la cursurile universitare de master. Vor participa, ca în fiecare an, şi elevi ai liceelor constănţene care îşi doresc să devină, într-un viitor apropiat, studenţi ai Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrală şi Maritimă.
Ediţia din 2015 a Conferinţei elevilor şi studenţilor din domeniul Ştiinţelor Inginereşti – TEHNONAV JUNIOR va fi sprijinită de DB SCHENKER care, în calitate de pertener pentru educaţie şi instruire practică, va organiza festivitatea de premiere la sediul său, pe 4 iulie 2015, începând cu ora 9.30. Va urma apoi o vizită şi prezentarea DB SCHENKER.
În calitate de invitat şi reprezentant al companiei va participa la lucrările conferinţei George Iagăr, Şef Secţie Exploatare, care va prezenta o serie de aspecte privind prezentul şi perspectivele companiei DB SCHENKER şi implicarea acesteia în pregătirea practică a studenţilor. Totodată, va avea prilejul să aprecieze valoarea lucrărilor prezentate de tinerii autori şi eforturile depuse de studenţi şi profesori pentru armonizarea pregătirii în domeniul ştiinţelor inginereşti cu cerinţele mediului economic constănţean.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Conferinta elevilor si studentilor din domeniul Stiintelor Ingineresti „TEHNONAV JUNIOR” la Universitatea Ovidius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI