Constanta ar putea avea un zbor direct catre Chisinau

Aeroportul Kogalniceanu

Zilele trecute a avut loc, la iniţiativa Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, întâlnirea dintre reprezentanţii companiei aeriene naţionale TAROM şi reprezentanţii a trei Consilii Judetene (Bihor, Timiş şi Suceava) şi patru Asociaţii de Promovare a Turismului (Litoral – Delta Dunării, Oradea, Timiş şi Suceava). De asemenea, la întâlnire a participat conducerea Aeroporturilor Constanţa, Oradea, Timişoara şi Suceava, precum şi Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi Preşedintele Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova.
Întâlnirea a avut ca scop introducerea unor curse interne, care să lege Constanţa de vestul, estul şi nordul ţării, pentru a facilita fluxul turistic estival către litoralul românesc, propunere care, din păcate, nu poate fi implementată în prezent de către TAROM.
În urma acestei întâlniri, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova solicită TAROM introducerea unui zbor direct Chişinău – Constanţa – Chişinău.
Am vrut ca Tarom să se implice în susţinerea turismului românesc prin realizarea unor zboruri către litoralul românesc in special. Turiștii din Timișoara, din Oradea sau cei din Suceava trebuie să poată să zboare către Constanța și, la fel, constănțenii trebuie să poată ajunge rapid către Bucovina, în Banat. Din păcate, TAROM nu ia in considerare curse interne către litoralul românesc datorită numărului insuficient de aeronave. In aceste zile, continuăm presiunea şi negocierile cu Tarom, împreună cu conducerea Aeroportului “Mihail Kogălniceanu” Constanţa (dl. Bogdan Artagea, Director General şi dl. Horia Acatrinei, Director Economic), pentru introducerea unui zbor direct care să ne conecteze cu Chişinăul. Facem o echipă excelentă de lucru şi de negociere cu actuala conducere a aeroportului Constanţa şi rezultatele s-au văzut din plin în acest an – 3 rute aeriene noi de pe/către Constanţa„, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.
În acest sens, Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România vor susţine campania de promovare a circulaţiei turistice între Chişinău şi Constanţa, pentru creşterea numărului de pasageri/turişti şi pentru creşterea vizibilităţii şi atractivităţii destinaţiilor.
Menţionăm ca anul acesta peste 47.000 turişti din Republica Moldova au ajuns în destinaţii turistice româneşti, din care aproximativ 25.000 de turişti au ajuns pe Litoral.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constanta ar putea avea un zbor direct catre Chisinau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI