Constanta, Dobrogea Turistică si Delta Dunării promovate la Bruxelles

bruxelles
Prin participarea la Conferința dedicata Turismului European de la Bruxelles cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, promovează Constanța, litoralul și Delta Dunării.

La invitația doamnei Claudia Tapardel, membru în Parlamentul European, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării împreună cu întreaga delegație a României au participat la o serie de evenimente de promovare, organizate la Bruxelles (Belgia) de Comisia Europeană în parteneriat cu Comitetul Regiunilor și Necstour, organizație care cuprinde mai multe asociații europene regionale din domeniul turismului.
bruxelles1Deasemenea, Corina Martin și primarul Decebal Făgădau au participat la întâlniri cu touroperatori, la sediul celui mai mare turoperator belgian care promovează și vinde vacante în România, Maxitours în vederea creșterii deschiderii Litoralului către piața Benelux, odată cu lansarea, din aprilie 2017, a rutei directe aeriene Constanța-Bruxelles.
Maxitours, Asociația Biroului Roman de Turism din Bruxelles, Asociația Litoral-Delta Dunării și Blue Air, vor aduce 3 grupe de agenți de turism, bloggeri și jurnaliști belgieni și olandezi în această toamnă la Constanța, iar în revistele de bord din avioanele Blue Air ce zboară în 78 de destinații din Europa, peste 3 milioane de pasageri vor regăsi materialele de promovare Mamaia. Proiectul este finanțat din Taxa de Promovare Mamaia.
“Mulțumim doamnei europarlamentar Claudia Tapardel pentru invitație și implicare! Reprezint cu mândrie Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) și Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Litoral – Delta Dunării (ALDD). Toate destinațiile turistice din România membre FAPT sunt deci reprezentate. Sunt extrem de mândră și de prezența domnului primar Decebal Făgădău, care a prezentat în plen Constanța și Dobrogea turistică și care a subliniat și importanța parteneriatului public-privat în dezvoltarea și promovarea destinațiilor românești, așa cum se întâmplă la noi, la Constanța, în organizația de management de destinație pe care o reprezint, dar și în alte județe și regiuni din România. Suntem exact în trendul european de asociere regională prin parteneriat public-privat și suntem mândri să spunem asta. Avem nevoie de strategie la nivel național, avem nevoie de continuitate și de buget solid pentru promovare, avem nevoie de un Minister al Turismului in Romania”, a declarat Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării , Corina Martin.
Seria ședințelor de la Bruxelles continuă și astăzi cu întâlnirea bilaterală între stakeholderii români și europeni.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constanta, Dobrogea Turistică si Delta Dunării promovate la Bruxelles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI