Constantin: ASF, în procesul de acreditare și supraveghere a fondurilor mutuale agricole

daniel-constantin

Guvernul a aprobat, miercuri, printr-o Ordonanță de Urgență, mai multe modificări legislative prin care s-a decis un număr mai mare de situații în care să se intervină pentru acordarea de despăgubiri agricultorilor și, de asemenea, introducerea ASF în procesul de acreditare și supraveghere a fondurilor mutuale din agricultură, a anunțat ministrul de resort, vicepremierul Daniel Constantin.
Modificăm OUG 64/2013 privind înființarea și acreditarea fondurilor mutuale. Cum am anunțat în nenumărate rânduri, avem o măsură care se finanțează, în primul rând, din fonduri europene, în al doilea rând din fonduri de la bugetul de stat, dar și din contribuția fermierilor prin care dorim să acoperim, după ce se vor înființa aceste fonduri mutuale, toate pierderile de venit pe care le înregistrează fermierii din diferite cauze. Prin modificarea OUG care a fost aprobată în 2013 introducem mai multe situații în care intervenim cu aceste despăgubiri și cea mai importantă și cea mai așteptată de fermieri se referea la pagubele suferite de pe urma secetei„, a declarat ministrul Agriculturii, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria, informează Agerpres.
Daniel Constantin a adăugat că o altă modificare a OUG 64 se referă la introducerea Autorității de Supraveghere Financiară în procesul de acreditare și supraveghere a acestui proces de înființare și, după aceea, de derulare a mecanismelor prevăzute de fondurile mutuale.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constantin: ASF, în procesul de acreditare și supraveghere a fondurilor mutuale agricole”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI