Controale în centrele comerciale din toată țara la comercianții de legume și fructe

Mai multe controale se desfășoară miercuri în centrele comerciale din toată țara, la punctele de frontieră, pe principalele căi de acces în București, la comercianții de legume și fructe. 400 de polițiști specializați în investigarea fraudelor fac controale în centrele comerciale din toată țara pentru combaterea evaziunii fiscale în comerțul cu fructe și legume. Dintre aceștia, peste 80 de polițiști acționează doar în București și județul Ilfov. Controale sunt făcute și de polițiștii de la rutieră pentru că sunt verificate transporturile cu legume și fructe. Astfel, s-au constituit filtre pe principalele căi de acces în București și în județul Ilfov, cât și la toate punctele de frontieră. Polițiștii vor să identifice persoanele care se sustrag de la plata taxelor către bugetul de stat. Acțiunea face parte din planul de măsuri ”Sărbători de iarnă 2014”, al Poliției Române, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Mai multe controale se desfășoară miercuri în centrele comerciale din toată țara, la punctele de frontieră, pe principalele căi de acces în București, la comercianții de legume și fructe.
400 de polițiști specializați în investigarea fraudelor fac controale în centrele comerciale din toată țara pentru combaterea evaziunii fiscale în comerțul cu fructe și legume. Dintre aceștia, peste 80 de polițiști acționează doar în București și județul Ilfov.
Controale sunt făcute și de polițiștii de la rutieră pentru că sunt verificate transporturile cu legume și fructe. Astfel, s-au constituit filtre pe principalele căi de acces în București și în județul Ilfov, cât și la toate punctele de frontieră.
Polițiștii vor să identifice persoanele care se sustrag de la plata taxelor către bugetul de stat.
Acțiunea face parte din planul de măsuri ”Sărbători de iarnă 2014”, al Poliției Române, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Controale în centrele comerciale din toată țara la comercianții de legume și fructe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI