Controalele ANAF provoaca tragedii. Inca o patroana s-a SINUCIS dupa o vizita a ANAF-ului.

patroana-spanzurata
Foto: voceatransilvaniei.ro
Patroana unui spațiu comercial din Baia Mare s-a spânzurat, miercuri dimineață, chiar în magazin, după ce fusese amendată de ANAF. Este al doilea caz de acest gen înregistrat în ultimele zile.

Dana Filip avea 40 de ani și deținea spațiul comercial de circa 10 ani. Vineri, ea a fost amendată cu 10.000 de lei de inspectorii financiari, scrie Vocea Transilvaniei.
În această dimineață, într-una din boxele de la etaj a fost găsită o persoană de sex feminin, spanzurată. Încă nu cunoaștem motivele care au dus la acest tragic eveniment„, a declarat Cristian Vigh, procuror criminalist.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean, pentru necropsie, iar criminaliștii au deschis o anchetă.
Femeia, le-a mărturisit cunoscuților că îi trebuie cinci vieți să adune atâția bani câți spun cei de la ANAF că datorează statului român. Asta în condițiile în care activitatea în magazin a fost oprită în urma controlului. Mai mult, pe lângă suma pe care urma să o plătească statului român, se pare că femeia avea datorii și la bancă. Femeia creștea împreună cu soțul său două fete înfiate.
Luni, scafandrii au scos din apele râului Buzău cadavrul unei femei care deținea mai multe magazine și care s-ar fi sinucis tot după ce ar fi fost amendată de inspectorii de la fisc.
Dispariția ei de acasă fusese anunțată de fiu. Stela Negraru avea 54 de ani și detinea un stand în oraș într-un en-gros de produse agroalimentare, dar și mai multe magazine în comuna Berca,
Apropiații au spus că inspectorii ANAF ar fi controlat în urma cu trei luni afacerile ei și ar fi dispus amenzi usturătoare, iar acum femeia se temea că îi vor veni din nou controalele pe cap.
Era terorizată de controalele ANAF. Astea au terminat-o psihic„, a afirmat Fredi Neacșu, un cunoscut.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Controalele ANAF provoaca tragedii. Inca o patroana s-a SINUCIS dupa o vizita a ANAF-ului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI