Copiii din Centrele de Plasament din Constanta vor dansa pentru a ajuta o fetita bolnava

Spectacol caritabil
În urmă cu două luni, Asociaţia Constanța Mai Frumoasă a demarat proiectul “ŞANSĂ LA EDUCAŢIE PRIN CULTURĂ PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT DIN MUNICIPIUL CONSTANŢA”, oferind gratuit cursuri de muzică şi dans pentru copiii din Centrele de Plasament.

Peste 60 de copii urmează deja aceste cursuri şi iată că luni, 20 iunie 2016, aceşti copii vor susţine prima lor reprezentaţie de dans într-un eveniment cu scop caritabil, pentru a o ajuta pe Maria, o fetiţă diagnosticată cu paralizie cerebrală, pentru a duce o viaţă normală.
Spectacolul este unul caritabil, organizat în scopul strângerii de fonduri pentru că Maria Mihaela Frângă (13 ani), diagnosticată încă de la naştere cu paralizie cerebrală, să-şi poată continua tratamentul şi să poată duce o viaţă cât mai normală. Maria încă nu poate mesteca mâncarea, nu poate alerga, poate merge doar cu gheată ortopedică, dar nu poate vorbi.

Maria Mihaela Franga
Maria a beneficiat până în prezent de implanturi cu celule stem în China, în urma cărora a înregistrat progrese semnificative, iar pentru continuarea acestui tratament la clinica din China are nevoie de suma de 38.400 dolari.
În sprijinul Mariei, Asociaţia Constanţa Mai Frumoasă şi Crucea Rosie Constantă, organizează luni, 20 iunie 2016, ora 17.00, un spectacol la care vă invităm să participați.
Vor urca pe scenă: Mircea Cazan, Raluca Sofrone, Lucian Colareza, Rodica Rodion, Alex Florea, Ionuţ Dulgheriu, Liliana Cornilă, Fraţii Adrian, Denişa Ştefănia Lucan, New Force of Dance, Ammos Bând şi Ansamblul de dansuri al Comunităţii Greceşti Elpis.
Maria s-a născut la un an după ce am îngropat primul meu copil şi din prima zi a primit un diagnostic greu de dus – paralizie cerebrală (centrii nervoşi paralizaţi din cauza lipsei oxigenului în timpul naşterii). Acum are 12 ani şi încă foloseşte scutec de unică folosinţă, încă nu poate mesteca mâncarea, încă nu poate alerga, poate merge doar cu gheaţă ortopedică dar nu poate vorbi. În 2008 am fost de două ori în China, în acest interval a primit 10 implanturi cu celule stem în urma cărora a făcut progrese destul de mari. Acum încercăm să-i dăm Mariei posibilitatea să spună MAMA sau să poată mesteca mâncarea, să poată alerga sau să poată merge la toaletă, aşa cum ar trebui la vârsta ei dar asta nu se poate face decât cu alte celule stem introduse în corpul ei iar asta se poate face cu mulţi bani şi cu multă bunăvoinţă din partea oamenilor care află de noi. Mulţumim că încercaţi să ne ajutaţi”, a declarat Andrei Gabriela (mama Mariei)
Cei care nu pot participa la spectacol dar totuși doresc să o ajute pe Maria, pot face donaţii în conturile bancare afişate mai jos, deschise la Banca Raiffeisen Bank – filiala Mangalia, titular conturi Andrei Gabriela (mama Mariei):
LEI – RO59 RZBR 00 00 0600 1419 1401
EURO – RO58 RZBR 0000 0600 0916 1290
DOLARI – RO21 RZBR 0000 0600 0950 1165
Biletele pot fi achiziţionate de la Prăvălia cu Cărţi (Str. Ştefan Cel Mare, Nr. 31), Pictor Shop (incinta Tomis Mall – parter), Universitatea Ovidius (Doamnă decan Daniela Vitcu Hantiu), Asociaţia Noua Acropola şi de la voluntarii Crucii Roşii Constantă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Copiii din Centrele de Plasament din Constanta vor dansa pentru a ajuta o fetita bolnava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI