Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Corina Martin: Litoralul românesc este una dintre cele mai ieftine destinaţii de litoral din Europa

turisti-pe-litoralul-romanesc
Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral – Delta Dunării”, evidenţiază, printr-un comunicat de presă, transmis miercuri – 10 septembrie 2014, faptul că prin programele şi ofertele speciale, lansate şi promovate din timp, litoralul românesc este una dintre cele mai accesibile destinaţii din Europa.

Alături de programul “Litoralul pentru Toţi”, care a ajuns deja la a 14-a ediţie, în 7 ani de derulare, şi care oferă tarife de cazare mai mici chiar şi decât pe litoralul bulgăresc, şi alături de programul “Zile gratuite de Vacanţă” care oferă bonusuri de una-doua nopţi gratuite de cazare, programul “Înscrieri Timpurii” oferă în fiecare an discounturi din ce în ce mai mari pentru cei care aleg litoralul românesc.
Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral – Delta Dunării”, a declarat că “Nici o altă destinaţie externă nu lansează oferte care să prezinte reduceri de 40-50% pentru cumpărarea din timp a vacanţelor, aşa cum oferă litoralul din România. Săptămâna viitoare, la Bursa Litoral-Delta Dunării, evenimentul anual de încheiere a sezonului şi de contractare a bazei hoteliere de pe litoral şi din Delta Dunării pentru sezonul următor, vom trage concluziile evoluţiei sezonului 2014 şi se vor încheia contractele între tour-operatori şi proprietarii de structuri de cazare. Acest lucru ne va permite să lansăm programul “Înscrieri Timpurii pe Litoral 2015”, în premieră, încă din luna Octombrie.
La toate evenimentele şi festivalurile de pe litoral, adresate turiştilor, se adaugă şi o campanie eficientă de promovare a litoralului românesc şi în mod special a staţiunii Mamaia, fiind şi cea mai cunoscută staţiune de pe litoralul românesc. De asemenea, ne pregătim să promovăm litoralul românesc în premieră la târgurile de la Londra şi Varşovia, din luna noiembrie a.c.”, a mai declarat Corina Martin.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Corina Martin: Litoralul românesc este una dintre cele mai ieftine destinaţii de litoral din Europa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI