Corina Martin: Mamaia Nord este stațiunea cu cea mai „fulminantă” dezvoltare

Corina Martin
Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, spune că Mamaia Nord este stațiunea cu cea mai „fulminantă” dezvoltare.

„Este cea mai recentă staţiune acreditată pe litoral şi are o dezvoltare fulminantă în ultimii ani, în contextul în care apar zeci de mii de locuri de cazare, în apartamente de vacanţă, hoteluri, vile şi pensiuni turistice. Mamaia Nord beneficiază din plin de apropierea imediată de staţiunea Mamaia şi continuă, în ultimii ani, trendul în creştere evidentă a atragerii de turişti către zona de cluburi aflată în nordul staţiunii Mamaia, la care se adăugă, în mod bine venit, mii de locuri de cazare în hoteluri şi apartamente de vacanțe orientate inclusiv către familii cu copii şi turişti din toate categoriile de venituri şi preferinţe. Gradul foarte bun de ocupare turistică din Mamaia şi Vamă Veche s-a extins, deja de anul trecut şi foarte evident şi în acest an, mai ales către Mamaia Nord.
Dezvoltarea explozivă a numărului de locuri de cazare în Mamaia Nord ne-a determinat să decidem, la Hospitality Management Academy, să derulăm o întreagă grupă de 50 de cursanţi exact la Mamaia Nord, în proiectul pentru care sunt Trainer şi Ambasador al Industriei Ospitalităţii.
Cursanții au provenit chiar din rândul antreprenorilor şi investitorilor în turism din Mamaia Nord şi Năvodari, dar şi din rândul angajaţilor implicaţi în activitatea de turism locală şi am avut această idee tocmai pentru că este evidentă creşterea industriei turistice în Mamaia Nord şi dezvoltarea consistentă a numărului de locuri de cazare şi facilităţi pentru petrecerea vacanțelor, ceea ce generează, desigur, nevoia pregătirii şi perfecţionării personalului implicat în turism la nivel local. Îmi face plăcere să colaborez cu echipa Primăriei Năvodari în acest sens şi le mulţumesc pentru sprijin”, a declarat Corina Martin.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Corina Martin: Mamaia Nord este stațiunea cu cea mai „fulminantă” dezvoltare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI