Corina Martin: Mamaia va continua sa fie regina Litoralului si in acest an

Corina Martin
Foto: Ovidiu Oprea

Fără doar și poate cea mai importantă stațiune de pe litoralul românesc este Mamaia, iar în Mamaia se va face ordine. Pentru prima dată în 15 ani, staţiunea Mamaia va avea un Regulament în care trebuie să restabilească ordinea şi să readucă civilizaţia în staţiune, stabilind norme atât pentru hotelieri, proprietarii de restaurante şi beach-baruri, pentru cluburi, dar şi pentru comerţul stradal şi vânzătorii ambulanţi.
Este nevoie de organizare, de coerență, de un mai bun management al destinaţiei, pe măsură ce se investește tot mai mult în promovare şi în infrastructura turistică. Mamaia trebuie să rămână polul distracţiei şi simbolul vacantelor dinamice şi active. Cluburile, evenimentele şi distracţia trebuie să continue să atragă turişti, astfel încât Mamaia să rămână cu aceeaşi imagine de top pentru turismul românesc, dar în acelaşi timp e nevoie de coordonare şi puţin efort pentru a dezvolta un produs turistic bine conceput şi administrat, aşa încât să asigurăm fiecărui segment de turişti condiţiile şi ofertă pe care şi le-a dorit în vacanţă să. E loc pentru toate tipurile de activităţi comerciale. Dar fiecare la locul său. Ne dorim turişti de sejur (cei care stau cel puţin 5-7 nopţi), ne dorim turişti străini (continuăm să atragem mai multe chartere pe săptămână şi pieţe noi), ne dorim şi turişti de weekend şi de clubbing. Cluburile din Mamaia au făcut cunoscută staţiunea mai repede şi mai mult decât a făcut-o orice minister sau autoritate de turism în atâţia ani„, a precizat Corina Martin pe pagina sa de socializare.
De asemenea, Corina Martin a mai precizat că susţine eforturile şi investiţiile pe care cheltuie bugete tot mai importante, ca să menţină şi să crească interesul pentru o destinaţie de distracţie în cluburi şi la evenimente muzicale (Anglia, Israel şi mai nou Kazakhstan!). În acelai timp,  stimulează şi susţine creşterea numărului de înnoptări, a sejurului şi atunci se investește pentru a atrage de zboruri interne dinspre restul ţării spre litoral şi zboruri charter pentru serii de 7-9 nopţi.
Aceasta susţine şi încurajează eforturile investiţionale ale hotelierilor şi proprietarilor de restaurante, beach bar-uri şi locaţii de agrement, dar şi pe cei din Satul de Vacanţă.
Cu toţii trebuie însă să înţelegem că nu mai merge oricum, ci este nevoie să ne upgradam serviciile şi oferta şi de aceea trebuie să ne integrăm într-o politică organizată, de management al destinaţiei. Mamaia va continua să fie regina Litoralului şi în acest an, iar seria de evenimente la care lucrăm de atâtea luni şi în forţă, împreună cu eforturile Primăriei Constanța, reunite cu cele ale investitorilor şi ale proprietarilor de afaceri în turism vor dovedi din plin poziţia de top pe care o merităm„, a mai spus Corina Martin.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Corina Martin: Mamaia va continua sa fie regina Litoralului si in acest an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI