Corina Martin s-a intalnit cu Ali Bozcaliskan, Consulul Turciei la Constanta

Corina Martin si Ali Bozcaliskan

Președintele Comisiei de Relații Externe a ANAT, a Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) și președinte a Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a avut o întâlnire oficială cu Consulul Turciei la Constanta, dl.Ali Bozcaliskan și cu atașatul economic al Consulatului, doamna Sezen Kaya Leventoglu.
Dl. Bozcaliskan participă frecvent la evenimentele organizate de Asociatia Litoral-Delta Dunarii și împreună s-a dezvoltat un parteneriat puternic și fructuos.
De asemenea, la întâlnirea de astăzi, s-a discutat despre consolidarea relațiilor bilaterale între ANAT România și TURSAB (ANAT-ul Turciei), de creșterea circulației turistice între România și Turcia, de creșterea numărului de turiști români în vacanță în Turcia, dar și de atragerea de turiști turci către destinațiile românești de vacanță.
Pentru români, Turcia rămâne prima opțiune de vacanță după România, iar turiștii turci ar putea descoperi tot mai mult Romănia, în condițiile în care Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România și ANAT vor organiza infotrip-uri și acțiuni de promovare – așa cum s-a întâmplat la 01 mai 2015, atunci când Asociația Litoral – Delta Dunării a organizat, în premieră, infotrip cu agenți de turism și jurnaliști turci, în parteneriat cu Turkish Airlines Constanța și TURSAB și cu susținerea Consulatului Turciei la Constanța„, a declarat Corina Martin.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Corina Martin s-a intalnit cu Ali Bozcaliskan, Consulul Turciei la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI