Cristi Borcea, operat de urgenţă: este într-o stare foarte gravă!

Cristi Borcea, operat de urgenta

Cristi Borcea este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa. Fostul preşedinte al clubului Dinamo a fost operat pe cord de către medicii dobrogeni.
Condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul transferurilor şi încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a acuzat în ultimele luni probleme cardiace, fiind transportat de căteva ori la Spitalul din Constanţa.
Ultima criză, survenită duminică, a fost şi cea mai gravă, astfel că medicii au decis să îl opereze de urgenţă. Borcea are probleme în zona pieptului, iar doctorii de la Spitalul Judeţean Constanţa anunţă că poate face infarct în orice clipă.
Domnul Borcea a revenit duminică, acuzând dureri puternice în piept, ameţeli şi o stare de rău. Este posibil ca în orice moment să facă infarct”, a declarat Cătălin Grasa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa.
Cristi Borcea a fost operat sub paza a doi poliţişti, anunţa postul de televiziune. Doctorii i-au introdus un catetar, un tub prin care i-au verificat starea inimii.
Soţia fostului dinamovist, Alina, a confirmat, la rândul său, ca Borcea „este într-o stare foarte gravă” şi „poate face infarct„.
După această operaţie, Borcea este obligat să stea nemişcat timp de 24 de ore. El va avea voie să se ridice din pat abia marţi dimineaţa.
Pentru că este deţinut, Cristi Borcea s-a aflat tot timpul sub pază. Borcea a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale pe inimă în anul 2012.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cristi Borcea, operat de urgenţă: este într-o stare foarte gravă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI