Cristian Ţopescu, luptă să trăiască. Mesaj emoționant al Cristinei Țopescu pentru tatăl ei

Cristian Topescu
Cristian Ţopescu este internat în spital, în stare gravă. Fiica sa, Cristina Ţopescu a postat un mesaj dureros, în care precizează că “medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper”.

Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o luptă, deci te lupta ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie : nu te lasa, nu abandona ! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult ! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costa. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajuta să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu pe pagina de Facebook.
Cristina Ţopescu a revenit cu un mesaj postat pe pagina sa, în care precizează că a fost o greşeală a mea faptul s-a exprimat aşa, la figurat şi că asta a a dat naştere la interpretări.
Poate a fost o greşeală a mea faptul că m-am exprimat aşa, la figurat şi că asta a a dat naştere la interpretări. Am scris şi eu cum am simţit. Dar şi de-ar fi fost aşa, confidenţialitatea medic-pacient e sfântă. Vă pot spune eu acum, însă: tatăl meu nu e resuscitat, a trecut de faza cea mai critică, dar sigur că e încă o luptă, iar el lupta, medicii lupta şi ei şi avem speranţe. Vă mulţumesc pentru înţelegere, dragi colegi de breaslă! Şi în numele familiei şi, mai ales, al tatălui meu, un om care a fost toată viaţa discret şi demn„, a mai scris Cristina Ţopescu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cristian Ţopescu, luptă să trăiască. Mesaj emoționant al Cristinei Țopescu pentru tatăl ei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI