Cros dedicat Zilei Mondiale a Diabetului

cros zi diabet
Crosul dedicat Zilei Mondiale a Diabetului îi așteaptă pe constănțeni pentru a scoate în evidență faptul că diabetul nu împiedică mișcarea.

Cei diagnosticați vor participa la evenimentul sportiv sâmbăta aceasta, care va avea loc pe lungimea Bulevardului Alexandru Lăpușneanu.
Asociaţia copiilor şi tinerilor cu diabet din județul Constanța ”Sweet Land”, Centrul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Constanța-organizatori, împreună cu Asociaţia Civilă de Prim Ajutor și Intervenție la Dezastru și Rotary Club Cetatea Tomis – parteneri, vă invită să luați parte la crosul dedicat Zilei Mondiale a Diabetului, sâmbăta, 19 noiembrie, de la ora 11.00
Locul desfășurării activității va fi în Parcul Tăbăcariei, pe o distanță de aproximativ 1 km: de la parcarea „City Park Mall” până la restaurant „Zodiac” – traseu paralel cu Bulevardul Lăpușneanu.
„Va fi o alergare care să dovedească faptul că diabetul nu ne împiedică să facem mișcare. Nu vrem câștigători pe podium, de fapt, toți copiii și tinerii cu diabet zaharat vor fi „eroii” zilei și vor primi premii din partea sponsorului. Ei își vor testa glicemia înainte și după efortul fizic, pentru a demonstra, la fel, că sportul este esențial în menținerea optimă a stării lor de sănătate”, au anunțat organizatorii, care estimează un număr de 200 de participanți – majoritatea copii diagnosticați cu diabet zaharat.
Sponsorul evenimentului este Novo Nordisk România.
Asociaţia Sweet Land Constanţa este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, înființată în anul 2008. Echipa care se implica în ajutorarea copiilor și tinerilor insulino-dependenți lucrează voluntar. Până în prezent are 130 de membri: copiii şi tinerii insulinodependenţi din judeţul Constanţa, părinţi, cadre medicale, elevi, studenţi voluntari şi jurnalişti.
Sweet Land Constanţa face parte din Federaţia Asociaţiilor Persoanelor cu Diabet Zaharat din România si din Federația Volum care dezvoltă voluntariatul în România.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cros dedicat Zilei Mondiale a Diabetului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI