Cum va fi vremea in Dobrogea in urmatoarele doua saptamani

Vremea in Dobrogea

Meteorologii au realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 11 – 24 mai pentru toate regiunile din ţară.
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la jumătatea lunii martie, urmând ca spre sfârșitul lunii temperaturile să mai crească, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 14-27 martie.
În Dobrogea, intervalul va debuta cu o vreme rece pentru această dată, media regională a temperaturilor maxime urmând a se situa în jurul a 6…7 grade, în timp ce media temperaturilor minime va scădea spre 0 grade. Ulterior, pe 17 — 18 martie, regimul termic va marca o creștere, spre valori de 12 grade ziua și 3..4 grade noaptea. Apoi însă, o nouă răcire va determina scăderi ale valorilor termice până la medii de 5 grade ziua și 0 grade noaptea, în jurul datei de 20 martie. În cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză, temperatura aerului va marca o creștere treptată, astfel încât, în jurul datei de 26 martie, regimul termic va deveni apropiat de cel normal pentru ultimele zile ale lunii martie, cu valori medii diurne de 10…12 grade și nocturne de aproximativ 4 grade. Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse va fi mai ridicată pe 19, 22 și 23 martie. În rest, doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cum va fi vremea in Dobrogea in urmatoarele doua saptamani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI