Cuplul Florin Mergea/Marin Draganja au învins perechea Nestor si Zimonjici

Florin Mercea

Cuplul Florin Mergea/Marin Draganja

Cuplul Florin Mergea (locul 51 ATP de dublu) / Marin Draganja (Croaţia, locul 59 ATP) fac deranj la Paris, la prima prezenţă împreună în cadrul unui turneu de Grand Slam. Florin şi Marin s-au calificat în sferturile de finală, după 6-7, 6-3, 7-6 cu Daniel Nestor (locul 7 ATP) şi Nenad Zimonjic (locul 8 ATP), cap de serie nr. 3.

Mergea şi Draganja s-au impus după un meci care a durat două ore şi 18 minute, obţinând, astfel, cea mai bună performanţă din cariera lor.

Florin şi Marin îi conduc cu break în actul decisiv pe Daniel şi Nenad, 3-1. Ce succes ar fi pentru Mergea şi Draganja, al căror cel mai bun parcurs până acum la un Grand Slam nu depăşise turul secund. În semifinale, perechea româno-croată ar întâlni cuplul învingător dintre Bryan/Bryan (SUA) şi Granollers/Lopez (Spania).

Încă nu ne vine să credem că am câştigat din nou, am obţinut o victorie mare, cred că am jucat cel mai bun tenis de când am venit la Paris. Ei au intrat mai bine în joc, dar am reuşit să ţinem ritmul, iar când am făcut break-ul, ne-am dus peste ei. Eu şi Marin ne înţelegem atât de bine, de parcă jucăm de 100 de ani împreună„, a declarat Florin Mergea după meci, nevoit acum să-şi prelungească şi cazarea la Paris. El a reafirmat faptul că partenerul croat i-a adus foarte multă relaxare în jocul lui, un sentiment pe care nu l-a mai simţit niciodată. În schimb, „eu i-am oferit, cred, foarte multă încredere„, a precizat jucătorul român. Cu o medie de 26 de ani (n.r. Florin are 29), Mergea şi Draganja formează una din cele mai tinere perechi care au acces în sferturile de finală, fază pe care niciunul nu a mai atins-o până acum. Ambii jucători primesc şi câte 360 de puncte pentru isprava lor, motiv pentru care vor urca până spre locurile 40-45 în ATP la dublu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cuplul Florin Mergea/Marin Draganja au învins perechea Nestor si Zimonjici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI