Cursele aeriene ale TAROM, afectate de o grevă spontană a piloților și copiloților; trei curse interne anulate

curse-tarom
Trei zboruri interne operate de TAROM au fost anulate, luni, în urma unei greve spontane a piloților și copiloților, declanșată duminică, a declarat, directorul de comunicare al companiei aeriene, Georgeta Dinu.

În urma unor acțiuni spontane ale echipajelor TAROM, atât piloți cât și copiloți, ne confruntăm cu dificultăți în desfășurarea zborurilor conform programului. În această dimineață, zborurile au plecat conform programului, vorbesc despre cursele externe, însă sunt afectate zborurile interne, efectuate cu avioanele de tip ATR”, a spus Georgeta Dinu.
Potrivit acesteia, greva spontană s-a declanșat duminică, în consecință fiind înregistrate 12 curse întârziate și două zboruri anulate.
Nu a fost înregistrată nicio acțiune, nu este niciun motiv, toate sunt spontane și deocamdată sunt în curs de cercetare. Nu există nimic oficial înregistrat. Acțiunile au început ieri (duminică n.r.). Ieri au fost 12 curse întârziate și târziu, pe seară, două anulări. Astăzi, deocamdată sunt doar cele trei curse interne anulate și vedem cum se desfășoară lucrurile. Acum suntem într-o ședință”, a precizat directorul de comunicare al TAROM.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cursele aeriene ale TAROM, afectate de o grevă spontană a piloților și copiloților; trei curse interne anulate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI