Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dacia recheamă în service-uri peste 1.800 de maşini Duster

Masini Duster
Reprezentanţii Dacia estimează că ar putea fi afectate de o defecţiune a calculatorului de injecţie un număr de 1.826 de autovehicule marca Duster.

DACIA acordă o deosebită atenfie calităţii de fabricație a produselor sale şi, urmărind permanent evoluția autovehiculelor fabricate, a identificat posibilitatea calibrării incorecte a calculatorului de injecție. Acest lucru poate antrena pierderea funcției Stop&Start şi a sistemului ESM (Energy Smart Management). Vă invităm aşadar să contactaţi în cel mai scurt timp un reparator din Rețeaua autorizată DACIA de pe teritoriul României, pentru stabilirea unei programări în vederea verificării versiunii software a calculatorului de injecție. În cazul în care se va considera necesar, se va instala o nouă versiune de software. Această intervenție va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de DACIA”, a transmis Dacia Renault.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dacia recheamă în service-uri peste 1.800 de maşini Duster”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI