Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dan Diaconescu va fi eliberat condiționat din închisoare

Diaconescu eliberat din inchisoare
Tribunalul Ilfov a decis, miercuri, ca Dan Diaconescu să fie eliberat condiționat din închisoare, după ce acesta a executat efectiv aproape doi ani și opt luni din pedeapsa de cinci ani și șase luni închisoare primită pentru șantaj.

Decizia este definitivă, urmând ca Dan Diaconescu să fie eliberat în cursul zilei de miercuri.
Tribunalul Ilfov a respins contestația procurorilor și a menținut o decizie de eliberare luată de Judecătoria Sectorului 4 pe 27 octombrie.
Dan Diaconescu a cerut să fie eliberat condiționat în baza Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu, care prevede scăderea a 6 zile din pedeapsă pentru 30 de zile petrecute în condiții improprii în închisoare.
Pe 4 martie 2015, Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. În același dosar, fostul realizator OTV Doru Pârv a fost condamnat la patru ani închisoare cu executare pentru șantaj și interzicerea desfășurării oricărei activități în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani, iar Mitruș Ghezea, fost realizator la OTV, a fost condamnat la doi ani și șase luni închisoare cu executare tot pentru șantaj.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dan Diaconescu va fi eliberat condiționat din închisoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI