Dăncilă: Astăzi, la Constanța, mi-am dat seama că sunt mult mai puternică

Viorica_Dancila1
Liderul social-democraţilor, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat joi seară, la Constanţa, că este o femeie puternică dar, astăzi, la Constanța, și-a dat seama că este mult mai puternică deoarece îi am pe constănțeni aproape.

„Știam că sunt o femeie puternica dar, astăzi, la Constanța, mi-am dat seama ca sunt mult mai puternica deoarece vă am pe dumneavoastră aproape. Atât cât am fost la guvern am luat decizii cu gândul la oameni. Nu pot sa spun ca am făcut tot, dar atât cât am făcut pot să privesc în ochi orice român. Acum, șase partide au adus țara în haos. Vedem niște bărbați care nu reușesc să facă un guvern. Și vedem oameni care nu mai au certitudinea zilei de mâine. Este o perioadă dificilă pentru România. Dar eu nu vreau să vă dezamăgesc și pentru asta trebuie să mergem mai departe. Eu nu vreau o Românie divizată. Sunt prima femeie premier și cred că am fost un premier eficient. Sunt prima femeie a social democraților. Și vreau ca împreună cu cei de la Constanța să aducem partidul pe cea mai înaltă treaptă și să avem pentru prima dată primul președinte femeie”, a spus Viorica Dăncilă.
Viorica Dăncilă a mai declarat că a avut parte de foarte multă susţinere din partea oamenilor, aceştia cerându-i, totodată, să fie puternică şi să meargă înainte.
„A fost o vizită în care am avut parte de foarte multă susţinere, am fost la Ciobanu, la Murfatlar, acum la Constanţa. Am văzut oamenii foarte implicaţi şi foarte ataşaţi de candidat şi de Partidul Social Democrat. Oamenii nu au fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat, şi acest lucru ne-au spus la fiecare întâlnire pe care am avut-o, şi cred că cuvintele pe care le-am auzit cel mai des au fost ‘mergeţi înainte’, ‘fiţi puternici’, ‘noi suntem alături de dumneavoastră'”, a susţinut Dăncilă, într-o conferinţă de presă organizată la finalul întâlnirii electorale ce a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa, la care au participat peste 1.000 de susţinători PSD din localităţi din sudul judeţului.
Referitor la alegerile prezidenţiale, liderul PSD a spus că sigur va ajunge în turul doi al scrutinului electoral.
„Sigur ajung în turul doi, mai departe sper ca oamenii care iubesc această ţară, care vor să contribuie la creionarea viitorului acestei ţări, oamenii care s-au săturat de ură şi dezbinare să-mi fie alături şi să putem să aducem la Cotroceni un altfel de preşedinte. Un preşedinte al tuturor, un preşedinte care să nu vrea ‘guvernul meu’, un preşedinte care să lucreze în mod corespunzător cu guvernul, indiferent de culoarea politică, şi cu parlamentul, un preşedinte în care fiecare român să aibă încredere, pentru că preşedintele trebuie să fie şi al celor care l-au votat, şi al celor care nu l-au votat. Avem nevoie de un preşedinte care să aducă unitate în România. Cred că românii s-au săturat de dezbinare, s-au săturat de scandal, vor mai multe lucruri făcute pentru ei”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dăncilă: Astăzi, la Constanța, mi-am dat seama că sunt mult mai puternică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI