Dăncilă: România este hotărâtă să contribuie la obţinerea de rezultate pozitive pe durata preşedinţiei la Consiliul UE

Jean_Claude Juncker si Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a dat asigurări că România este hotărâtă să contribuie la obţinerea de rezultate pozitive pe durata mandatului preşedinţiei la Consiliul UE, pentru a răspunde provocărilor actuale cu care se confruntă Uniunea.

„Vizita de astăzi este şi un moment simbolic pentru România ce deschide calea cooperării noastre într-o nouă perspectivă – cea de preşedinţie a Consiliului UE. În aceasta calitate vom continua să lucrăm împreună pentru realizarea obiectivului comun de consolidare a proiectului european. În cadrul întrevederii de astăzi cu preşedintele Juncker am reiterat încrederea într-o cooperare strânsă şi un dialog constructiv în continuarea bunei cooperări pe care am avut-o cu Comisia Europeană pe parcursul ultimelor luni. Am exprimat de asemenea speranţa că eforturile noastre comune şi susţinerea reciprocă ne vor facilita atingerea rezultatelor dorite la finalul preşedinţiei noastre la Consiliul UE şi la încheierea mandatului actualei Comisiei Europene”, a declarat premierul la finalul vizitei Colegiului Comisarilor la Palatul Victoria.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dăncilă: România este hotărâtă să contribuie la obţinerea de rezultate pozitive pe durata preşedinţiei la Consiliul UE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI