Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dancilă: Vă spun cu fermitate că nu voi ceda, sunt un om puternic!

Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, și că nu va ceda, afirmând că este un om puternic și știe ce are de făcut.

Astăzi este o zi specială pentru mine și din acest motiv sunt mai sentimentală decât în alte momente. Domnule președinte Liviu Dragnea, aș vrea să vă mulțumesc pentru suportul acordat în acestă perioadă. A fost o perioadă dificilă, cu atacuri murdare, însă am spus mereu că dacă dvs aveți puterea să mergeți mai departe și noi trebuie să avem această forță. Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut. Vă asigur că am forţa de a merge mai departe, dacă voi avea susţinerea. Am datoria faţă de toţi colegii care mi-au acordat încrederea. Vă promit că am să depăşesc toate obstacolele şi piedicile. După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată. Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene. România este o țară stabilă macroeconomic. România este mult mai bine pregătită să facă față față unor șocuri economice externe. Am ajuns să avem cel mai mare numă de angajați din ultimii 20 de ani, respectiv 5.5 milioane persoane. Am promis în campania electorală și ne-am asumat că vom aduce mai mulți români în clasa de mijloc și ne-am ținut de cuvânt. Clasa de mijloc va crește în continuare„, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dancilă: Vă spun cu fermitate că nu voi ceda, sunt un om puternic!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI