Daniel Constantin îi urează ‘La mulți ani’ premierului: România are șansa să aleagă un președinte echilibrat și competent

Daniel-Constantin
Vicepremierul Daniel Constantin, președinte al Partidului Conservator, i-a urat, sâmbătă, „La mulți ani!” premierului Victor Ponta și și-a exprimat convingerea că acesta va deveni președintele României.

De ziua sa de naștere și a lansării candidaturii sale la Președinția României, îi urez ‘La mulți ani!’ prietenului meu Victor Ponta„, a postat Constantin pe pagina sa de Facebook.
El a prezentat cinci „argumente obiective” pentru care, în opinia sa, Ponta va fi ales președinte al României.
Are susținerea celei mai puternice alianțe politice din România (PSD-PC-UNPR). A format și a consolidat o majoritate parlamentară semnificativă, capabilă să asigure coerența și eficiența guvernării în următorii ani. A obținut o serie de realizări incontestabile în fruntea Guvernului: s-au reîntregit pensiile și salariile, s-au redus taxele și impozitele, a crescut semnificativ absorbția fondurilor europene, s-a diminuat datoria externă. Recent, România a obținut unul dintre cele mai importante mandate în cadrul Comisiei Europene. Orientat spre dialog și construcție, a demonstrat că România se poate conduce prin integrare, nu prin dezbinare, arătând că solidaritatea socială — stânga — și încurajarea inițiativei private — dreapta — nu se exclud, ci, din contră, se susțin reciproc. Majoritatea contracandidaților săi se află la limita irelevantului sau a imposturii„, mai spune Daniel Constantin.
Președintele PC consideră că în doi ani de mandat Cabinetul Ponta a realizat mai mult decât ”toate guvernele tutelate de președintele Băsescu la un loc”, informează Agerpres.
Astfel, după 25 de ani de la Revoluție, România are pentru prima data șansa să depășească tranziția și să aleagă un președinte echilibrat și competent, educat și format în democrație, economie liberă, cuvânt independent și respect pentru diferență. Sunt convins că această șansă va fi fructificată”, afirmă acesta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Daniel Constantin îi urează ‘La mulți ani’ premierului: România are șansa să aleagă un președinte echilibrat și competent”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI