Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Daniel Constantin: Voi susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu

Daniel Constantin
Președintele partidului Pro România, Daniel Constantin, afirmă că va susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu și apreciază că situația din prezent este „un moment de cotitură pentru România”.

„Eu, spre deosebire de Dragnea și de Tăriceanu, nu îmi schimb opinia și angajamentul! Voi susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv că este un om onest care iubește România mai mult decât propria funcție sau beneficiu. Ce am spus în ultimele luni se confirmă, din păcate pentru stabilitatea României! Astăzi este clar pentru toată lumea că toate deciziile Coaliției, toate deciziile care au influențat activitatea guvernamentală, au fost luate de două persoane în mod discreționar — de Liviu Dragnea și de complicele acestuia, de Călin Popescu Tăriceanu. De la numirea miniștrilor și până la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea și Tăriceanu!”, scrie Daniel Constantin pe Facebook.
El îi îndeamnă pe cei care au aceleași opinii să i se alăture. „Astăzi este un moment de cotitură pentru România, pentru viitorul nostru, al tuturor. Eu m-am opus abuzului și minciunilor lui Tăriceanu în ALDE, m-am opus unui mod arhaic de a face politica, unui om care a călcat în picioare principiile democratice obligatorii oricărui partid! Astăzi, toți cei care simt și gândesc la fel ca mine sunt bineveniți alături de mine și colegii mei! Este sfârșitul unui astfel de mod de a face politica, sfârșitul politic al celor care gândesc așa!”, scrie, pe platforma de socializare, președintele Pro România.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Daniel Constantin: Voi susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI