Daniel Radcliffe vrea să regizeze filme

daniel-radcliffe

Daniel Radcliffe spune, într-un interviu acordat revistei Variety, că vrea să se distanţeze de rolul care l-a făcut celebru – Harry Potter, din franciza cinematografică omonimă – şi că scopul lui cel mare ar fi să ocupe scaunul de regizor.
„Mi-ar plăcea să regizez”, spune Radcliffe. „O fac în capul meu, când văd alţi regizori făcând-o„, mai spune acesta, adăugând: „Cred că mă pricep la relaţiile cu oamenii. O parte din munca de regizor presupune să ştii că actori diferiţi lucrează în mod diferit„.
Radcliffe, în vârstă de 25 de ani, care a lucrat sub bagheta unor regizori precum Alfonso Cuaron, Mike Newell, David Yates şi Chris Columbus, spune că o greşeală a cineaştilor este să creadă că sunt singura persoană creativă de pe platouri, vorbind apoi despre importanţa tuturor membrilor echipei de filmare, de la costumieri la persoanele care se ocupă de machiajul actorilor. Potrivit Mediafax, actorul mai spune că este de părere că va debuta ca regizor abia în câţiva ani şi că primul său film va fi unul cu buget mic.
După încheierea filmelor din seria „Harry Potter”, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

Daniel_Radcliffe_My_Boy_Jack1

lungmetrajul TV „My Boy Jack”

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack”, în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

The Woman in Black

Filmul The Woman in Black (2012)

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul „Femeia în negru/ The Woman in Black” (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying”. Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune „Horns”, regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.
Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru „Equus”, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Frankenstein

Filmul Frankenstein

Cel mai recent rol al său este Igor din filmul „Frankenstein”, de Paul McGuigan, aflat în prezent în postproducţie şi programat pentru lansare în octombrie 2015.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Daniel Radcliffe vrea să regizeze filme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI