De Ziua Delfinului, descopera “Marea Neagra in imagini”

Ziua-delfinului
ONG Mare Nostrum sărbătorește Ziua Delfinului miercuri, 5 august, de la ora 19.00, în Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie și vă invită să descoperiți “Marea Neagră în imagini”!

Prin intermediul poveștii create de noi, în cadrul acestei expoziții interactive de panouri, dorim să vă apropiați mai mult de mare, să descoperiți viețuitoarele, speciile invazive, beneficiile mării și delfinii existenți în Marea Negră.
Vizitatorii pot afla mai multe despre viețuitoarele din Marea Neagră prin intermediul jocurilor pregătite pentru aceștia, iar cei mici pot realiza desene pe asfalt prin intermediul cărora să ne prezinte Marea Neagra în viziunea lor.
Echipa Mare Nostrum, care acționează în cazurile de eșuare a delfinilor, le va face participanților demonstrații de intervenție cu ajutorul unui delfin gonflabil.
Obiectivul acestei expoziții interactive de panouri este de a conștientiza oamenii cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, în special a Mării Negre.
Această expoziție de panouri face parte din cadrul proiectului “Educație pentru Marea Neagră”. Durata proiectului este de 16 luni, mai 2014 – septembrie 2015, iar costurile sale totale se ridică la 70.875,33 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 63.787,98 euro și este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “De Ziua Delfinului, descopera “Marea Neagra in imagini””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI