Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deceal Făgădău, reales în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța

Fagadau_ales_presedinte_al_PSD-Constanta
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a fost reales, astăzi, în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD în cadrul conferinței municipale, organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor. Fără contracandidat, Decebal Făgădău s-a bucurat de sprijinul organizației, făcând astfel primul pas important spre cea de-a doua candidatură pentru Primăria Constanța.

Din cei 248 de delegați au fost invitați joi la conferința municipală, fiind prezenți 207, toți aceștia votând pentru ca Făgădău să le fie în continuare președinte.
La conferința municipală au mai participat președintele organizației județene, Felix Stroe, deputații Radu Babuș, Cristina Dumitrache și George Vișan.
După mai multe ore de dezbateri și proces electoral, organizația municipală a PSD Constanța și-a stabilit noua conducere. Astfel, Decebal Făgădău – președinte, George Vișan – președinte executiv, vicepreședinți – Dede Perodin, Daniel Georgescu, Irinela Nicolae, Valentin Gabriel Pîrvulescu și Cristian Tincu. Costin Răsăuțeanu a fost ales secretar executiv, iar alți 13 au fost validați ca membri ai Biroului Organizației Municipale, printre care Dumitru Babu, Adrian Bizineche, Mărioara Cojoc sau Daniel Pisică ș.a.
„Dragi prieteni, dragi camarazi, au trecut ca într-o clipă patru ani. Am ținut să ne întâlnim în aceeași sală ca în urmă cu patru ani de zile. Acum patru ani eram două organizații care ne pierdusem leadershipul, ne uitam spre viitor, dar atât. Orașul s-a schimbat mult în patru ani. România s-a schimbat mult în ultimii patru ani și trebuie să ne uităm spre viitor. Am avut în 2016 o campanie electorală grea, pentru că există un interes și o preconcepție, despre oraș, despre noi. Am făcut împreună o echipă care s-a dovedit câștigătoare la alegerile locale. Am făcut campanii fără să atacăm pe nimeni, am construit o campanie despre cum vrem să construim noi orașul, județul. Am câștigat și municipiul și județul. Facem politică pentru oameni. Mi s-a reproșat că nu am fost un președinte mai ferm. Eu cred că putem fi altfel și să construim un cadru de progres. Poate că discursul meu nu este unul înflăcărat, la final de patru ani, dar trebuie să fie un discurs realist, care să ne așeze pe un drum pentru următorii patru ani. Pe viitor, păstrați atitudinea pozitivă, zâmbiți-le oamenilor. Nu vă cer sa faceți prozelitism, încercați să fiți modești, discreți”, a declarat Decebal Făgădău.
Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale PSD Constanța, își reproșează că nu a promovat suficiente femei în funcții dar acest lucru se va schimba pe viitor.
„De asemenea vreau să vă anunț că ne-am propus, începând de la această conferință a Organizației Municipale, să avem o relație mult mai apropiată, nu doar prin contact direct cu toți constănțenii, ci să avem o relație foarte bună cu reprezentanții mass-media. Este un capitol la care Partidul Social Democrat, Organizația Municipală, și aceasta este o critică pe care ne-am făcut-o singuri. Nu am comunicat, nu am organizat conferințe de presă, nu am participat la emisiuni, lucrul acesta se va schimba. Tocmai de aceea, începând de astăzi (n.r. joi, 25 iulie a.c.) purtătorul de cuvânt al Organizației Municipale aș Partidului Social Democrat este domnișoara Alina Gâju, este tânără, la început de drum, am mare încredere în ea, are perspective frumoase”.
Biroul municipal va avea 21 de membri iar 17 dintre aceștia vor fi aleși de delegați. Alți patru sunt de drept – președintele organizației de femei, președintele organizației de tineret, viceprimarul Dumitru Babu și președintele organizației de pensionari.
Din partea organizației municipale vor participa 128 de delegați.
Președintele organizației PSD, Felix Stroe, a ținut să menționeze că punctul de vedere al PNL cu privire la inechitatea împărțirii banilor este incorect și a dat asigurări că președintele CJC Horia Țuțuianu (PSD) a împărțit întotdeauna banii fără să țină cont de culoarea primarilor, ceea ce s-ar fi întâmplat și ieri dacă nu ar fi izbucnit un scandal în cadrul ședinței CJC.
„Ieri a fost comitetul executiv județean în care s-a decis că alegerile de la nivelul organizației județene vor avea loc pe 30 august, de la ora 17.0,0 la Teatrul de stat Constanța”, a spus Felix Stroe.
„Mai mult decât atât, la finele lunii august, în 29, 30, 31 august și 1 septembrie, la Constanța au loc activități naționale foarte importante ale Partidului Social Democrat, Școala de Vară a femeilor din PSD, întâlnirea conducerii partidului cu grupurile parlamentare din Camera Deputaților și din Senat și o Ședința de Comitet Executiv Național si atunci ne-am sfătuit cu, conducerea partidului, cu doamna Viorica Dăncilă, cu Mihai Fifor, secretarul general PSD să faceam atunci și Conferința Județeană să fie și dânșii prezenți”, a mai declarat Felix Stroe. (Sursa foto: tomisnews.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Deceal Făgădău, reales în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI