Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Decebal Făgădău, o nouă întâlnire de lucru cu investitorii din stațiunea Mamaia

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat astăzi la o nouă întâlnire cu investitorii din stațiunea Mamaia, în vederea pregătirii sezonului estival.

Ca teme principale, discuțiile s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor, sistemul de irigații, igienizarea stațiunii, suplimentarea numărului de autobuze și extinderea orarului de lucru pentru transportul în comun, dar și o mai bună promovare a evenimentelor care se desfășoară în Mamaia începând cu luna mai.Decebal Fagadau intalnire cu investitorii din statiunea Mamaia1Aceasta este cea de a treia întâlnire pe care Decebal Făgădău, alături de reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Constanța, o are cu agenții economici din stațiune.
La finalul minivacanței de 1 mai, edilul și operatorii din turism vor face o analiză a modului în care cea mai căutată destinație de pe litoralul românesc s-a pregătit să-și întâmpine turiștii în această vară. (Sursa foto: Facebook)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Decebal Făgădău, o nouă întâlnire de lucru cu investitorii din stațiunea Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI