Delfinariul din Constanta va fi extins si acoperit

Delfinariul ConstantaConsiliul Judeţean Constanţa a demarat lucrările de extindere şi acoperire a Delfinariului din Constanţa.
Proiectul este de aproximativ 9,8 milioane de lei şi va fi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Lucrările urmează să se finalizeze în aproximativ un an şi jumătate, mai precis la 18 luni de la demararea lucrărilor.
Gradena Delfinariului va fi dotată cu peste 783 de locuri noi, capacitatea totală ajungând astfel la aproape 1.348 de locuri. De asemenea, spaţiul va fi acoperit cu 1.720 de mp de panouri, acoperişul având şi porţiuni din învelitoare vitrată, care permite o iluminare naturală.
Prin proiect se are în vedere și extinderea spaţiilor de expunere de sub gradene, amenajarea grupurilor sanitare şi a unui spaţiu de acces pentru public, toate având o suprafaţă de peste 734 de metri pătrați.
Delfinariul va avea pe latura de nord-est, sub noile gradene, un spaţiu de expunere de 218 mp cu evacuare spre exterior, iar pe latura de de sud-est va exista un alt spaţiu de expunere de 80 de mp unde, pe lângă activitatea ştiinţifică (expoziţii), se vor amenaja spaţii unde se vor comercializa alimente şi băuturi răcoritoare, pliante, cărţi, jucării tematice sau suveniruri.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Delfinariul din Constanta va fi extins si acoperit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI