Depuneri de coroane de flori la Monumentul Independentei de Stat a Romaniei

Depunere coroanei de flori 174221
Astăzi, 9 mai a.c., a avut loc o ceremonie de depunere coroane de flori la Monumentul Independenței de Stat a României, din Parcul de la Casa de Cultură din Constanța, cu ocazia sărbătoririi „Zilei Independenței de Stat a României”, „Zilei Europei” și a „Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial”.

Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Independenţei de Stat a României”, „Zilei Europei” şi a „Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial”, militarii din Forţele Navale Române au participat la activităţi evocatoare în Bucureşti şi în garnizoanele de marină Constanţa, Brăila şi Tulcea.
La Constanţa, comandantul garnizoanei, contramiralul de flotilă Daniel Căpăţînă, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României, din Parcul de la Casa de Cultură, dar și oficialități constănțene.
La Bucureşti, şeful Statului Major al Foţelor Navale, contraamiralul Dr. Alexandru MÎRŞU, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial.
De asemenea, s-au mai depus coroane de flori la Cimitirul Eroilor „Sfinţii Constantin şi Elena”, din Brăila și la Monumentul Independenţei din Tulcea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Depuneri de coroane de flori la Monumentul Independentei de Stat a Romaniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI