Deputatul PSD Neviser Zaharcu, cel mai harnic parlamentar din judetul Tulcea

Deputatul Neviser Zaharcu
Deputatul PSD, dr. Neviser Zaharcu, este cel mai activ parlamentar din judeţul Tulcea, în urma unei analize de specialitate apărute recent în spaţiul public, respectiv ultima ediţie a Indicelui Activităţii Parlamentare (IAP).

Astfel, preşedintele OFSD Tulcea a fost confirmat ca alesul tulcean care a muncit cel mai mult în acest mandat dintre toţi parlamentarii, cu rezultate apreciate inclusiv la nivel naţional. Totodată, Neviser Zaharcu ocupă şi locul 15 dintre cele 50 de femei care mai activează în prezent în Camera Deputaţilor.
Indicele Activităţii Parlamentare este un indice cantitativ la nivel individual, studiul fiind o completare la monitorizarea activităţii parlamentare pe care o face anual Institutul de Politici Publice (IPP) din anul 2005 până în prezent, în „Raportul de monitorizare: oglinda activităţii parlamentarilor”. Cea mai mare pondere în alcătuirea sa o au iniţiativele legislative (în proporţie de 30%), urmate de luările de cuvânt (25%), declaraţiile politice (20%), întrebările şi interpelările (15%) şi moţiunile (10%).
Rezultatele obţinute în acest mandat de către deputatul Neviser Zaharcu sunt cu atât mai notabile cu cât valoarea foarte mare a IAP a primilor clasaţi este rezultatul numărului mare de luări de cuvânt ale liderilor de grup, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor Camerei Deputaţilor sau Senatului, prin natura funcţiei deţinute.
Potrivit studiului citat, în actuala legislatură a Parlamentului României femeile s-au dovedit a fi cu peste 31,5% mai active decât bărbaţii. IAP-ul acestora a fost până acum de 59,98, faţă de cel al bărbaţilor, de doar 45,58. Cele 56 de femei deputat s-au dovedit a fi cu 18,76% mai active decât cei 360 de deputaţi, iar cele 13 femei senator au fost cu 99,03% mai active decât cei 166 de bărbați care ocupă aceiași funcție.
„Acest raport mă onorează şi mă obligă deopotrivă. Am intrat în Parlament din dorinţa de a face cât mai multe fapte bune pentru un număr cât mai mare de oameni, pentru tulceni, în mod special, iar recentul top al activităţii parlamentare demonstrează că m-am străduit să îmi fac cât mai bine treaba şi să muncesc aşa cum se cuvine pentru cei care m-au trimis să-i reprezint în Camera Deputaţilor. Le mulţumesc tulcenilor pentru sprijin şi le promit că le voi fi alături şi în viitor, uşa mea fiind permanent deschisă cetăţenilor, indiferent de simpatiile lor politice. Sunt convinsă că în această sesiune parlamentară voi duce la bun sfârşit şi celelalte demersuri avute în lucru, respectiv mai multe iniţiative legislative, precum şi solicitările legate de îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi a tulcenilor”, a apreciat deputatul Neviser Zaharcu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Deputatul PSD Neviser Zaharcu, cel mai harnic parlamentar din judetul Tulcea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI