Descoperă Lucky Studio, compania care oferă cele mai avantajoase joburi în Iasi pentru femei

Lucky Studio
Foarte multă lume se bazează în ziua de astăzi pe joburile pe care le au, dar puţine din ele le oferă ceea ce trebuie sau ce îşi doresc. Nemulţumirea femeilor cu privire la acest aspect le-a împins să plece în străinătate, lucru ce nu este tocmai ideal. Mai ales când există joburi în România, precum cele de la Lucky Studio, care sunt total diferite de ceea ce oferă piaţa actuală a muncii.

FashionSpre deosebire de alte joburi în Iaşi, jobul de model de videochat de la Lucky Studio se caracterizează prin câştiguri mari, linişte şi confort, un mediu plăcut şi prietenos de muncă şi foarte mult sprijin. Având în vedere că la conducerea studioului se afla tot o femeie, acest lucru este uşor de oferit.

La Lucky Studio lucrează doar femei, iar câştigurile de aici sunt mari

Aşadar, managerul înţelege cel mai bine ce vor femeile şi ştie cum să le ajute să obţină acele lucruri.

În timp ce Lucky Studio oferă femeilor câştiguri zilnice între 300 şi 800 de lei din videochat, alte joburi abia reuşesc să ofere suma de 1.000 de lei lunar. Suma extrem de mică în raport cu nivelul de trăi din România.

Acesta este motivul iniţial pentru care mai mult de 290 de românce au decis să aleagă Lucky Studio Iaşi: problemele financiare. Femeile s-au angajat în acest studio din cauza problemelor pe care le aveau cu banii, dar au rămas pentru că beneficiile întâlnite la Lucky Studio nu mai sunt găsite în altă parte.

Ca dovadă, Lucky Studio a fost declarat şi cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, pentru că a fost capabil să ofere femeilor o viaţă decentă şi confortabilă în România.

Transport gratis, machiaj, şedinţe foto şi zeci de alte servicii

Acestea se bucură, de asemenea, şi de transport gratuit în fiecare zi, machiaj, şedinţe de înfrumuseţare şi şedinţe foto, accesorii şi cursuri de limba engleză şi franceză, toate asigurate de Lucky Studio pentru bunăstarea modelelor.

Astfel, ele pot lucra într-un mediu foarte plăcut lor, având parte de un job foarte accesibil, totul având loc doar online.

Lucky Studio 1170

Amenajările spectaculoase de care ele profita şi dotările tehnice de ultimă oră completează aceste avantaje şi servicii pe care Lucky Studio Iaşi le oferă.

Odată cu acestea, vin şi bonusurile săptămânale, pe care fetele le primesc drept răsplată din partea studioului, pentru munca şi devotamentul lor. Aceste bonusuri le pot dubla veniturile, întrucât încep de la 300 de lei şi ajung la 3.000 de lei, bani primit în fiecare duminică, în semn de preţuire şi apreciere.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Descoperă Lucky Studio, compania care oferă cele mai avantajoase joburi în Iasi pentru femei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI