Destin crunt! Diagnosticată cu cancer mamar la 30 de ani, Florentina Mocanu luptă să trăiască

Florentina-Mocanu2
Asociaţia de Promovare Litoral – Delta Dunării alături de Asociația Handmade Romania lansează un apel umanitar pentru Florentina Mocanu diagnosticată cu cancer mamar la mai putin de 30 ani

Absolventă a Facultăţii de Limbi Străine Aplicate din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa, Florentina a fost diagnosticată cu cancer mamar la sfârşitul anului trecut şi de atunci se luptă cu încrâncenare pentru viaţa ei.
Mă numesc Florentina Mocanu, am 30 de ani şi sunt mama unei fetiţe minunate, Andreea, în vârstă de 6 ani. Până în luna decembrie a anului 2013, am avut o viaţă împlinită, dar la sfârşitul anului am primit o veste cruntă, un diagnostic necruţător: CANCER MAMAR, iar acest lucru mi-a schimbat total viaţa. Au urmat multe şedinţe de citostatice şi radioterapie, care însă nu au avut rezultatul scontat. Boala a evoluat repede„.

Andreea

Andreea in varsta de 6 ani

După îndelungi investigaţii, Florentina a aflat că singura ei şansă de vindecare este un tratament (experimental) pentru identificarea şi localizarea celulelor tumorale din corp, tratament pe care-l poate urma numai în oraşul Frankfurt din Germania. Timpul, însă, nu este de partea ei.
Tratamentul este deosebit de costisitor şi, date fiind împrejurările în care mă aflu, mă văd nevoită acum, în prejma Sărbătorilor Crăciunului, să fac ceea ce nu aş fi crezut că voi face vreodată, şi anume să lansez acest apel umanitar către dumneavoastră şi să vă rog să-mi acordaţi un sprijin financiar cât de mic, pentru a contribui la minunea de care am nevoie: aceea de a-mi recăpăta SĂNATATEA şi VIAŢA. Ajutaţi-mă să-mi văd fetiţa crescând!
Implicarea Asociației în acest tip de campanii nu este o premieră pentru noi, ținând cont că, dincolo de profesionişti în turism, suntem, mai presus de orice, oameni. Anul trecut, tot în preajma Crăciunului, am contribuit cu cadouri şi fonduri pentru copiii şi vârstnicii din Tortomanu, încercând să aducem o bucurie în sufletul acestora. Cazul Florentinei Mocanu poate să fie cel al copilului nostru, a surorii noastre sau a celei mai bune prietene. Pe această cale, invit colegii din turism, constănțenii și toți prietenii Asociației noastre să ajute la recuperarea acestui caz, mai ales acum, în prag de Sărbători, când toți dorim să fim în sânul familiei și să ne bucurăm de prezența celor apropiați nouă”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare Litoral – Delta Dunării: 
Donatiile se pot face în următoarele conturi:

RO36INGB0000999903916056 (Titular de cont Mocanu Florentina) si RO11BRMA0999100063682630 (Cont Asociatia „Florentina”).

Persoane de contact sunt doamnele: Ofelia Mocanu tel. 0728.945.729 (Orange); 0720.210.098 (Vodafone) sau Carşote Ramona, tel. 0723.656.440.

Regăsiți mai jos filmulețul realizat despre cazul Florentinei Mocanu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Destin crunt! Diagnosticată cu cancer mamar la 30 de ani, Florentina Mocanu luptă să trăiască”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI