Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DGASPC Constanța a deschis expoziția de Paște

Expozitia de Paste
Astăzi, la Centrul Comercial VIVO!, în zona caselor de marcat, s-a inaugurat expoziția de Paște, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Constanța, a conducerii DGASPC Constanța, a șefilor de centre și servicii și a clienților aflați în mall.

Expoziția cu vânzare cuprinde obiecte realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în centrele DGASPC Constanța. Este vorba sute de ornamente specifice acestor sărbători, multe dintre ele unicat, realizate din materiale reciclabile.
În deschiderea sesiunii de shopping, copiii din centrele de plasament ale DGASPC Constanța au susținut un scurt moment artisitc – cântece și dansuri menite să încurajeze primăvara să ajungă și la noi. Expoziția de Paște se află la cea de-a XI-a ediție și este cel de-al 23-lea târg organizat de DGASPC Constanța cu obiecte realizate de beneficiarii noștri.

Expozitia de Paste6„Vreau să mulțumesc copiilor, tinerilor și adulților care au realizat aceste obiecte. Lucrurile pe care le faceți voi sunt din ce în ce mai frumoase. Bineînțeles, îi felicităm și pe cei ce v-au îndrumat să confecționați toate aceste obiecte minunate. Mulțumim și conducerii Centrului Comercial VIVO! care ne-a găzduit de fiecare dată și vă doresc tuturor multă sănătate și un Paște Fericit“, a declarat Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța.
„Să le mulțumim în primul rând copiilor pentru că ei, în fiecare an, cu sârguință, au făcut obiecte atât de frumoase. Felicitări celor care i-au ajutat și i-au îndrumat. Vă doresc multă sănătate, să petreceți cu bucurie și lumină în suflet sărbătorile de Paști“, a afirmat Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Județean Constanța.
Expoziția cu vânzare va fi deschisă până pe data de 5 aprilie.

 

 

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “DGASPC Constanța a deschis expoziția de Paște”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI