Distracția la malul mării a continuat și a doua zi de festival Neversea

Festivalul_Neversea1
Nu am mai văzut demult un festival cu muzică atât de bună, cu oameni plini de entuziasm și voie bună, libertate la distracție și stoicism în fața orelor de somn. Neversea a transformat orașul Constanța în cel mai râvnit loc pentru tineri la început de vară dar și destinația dorită de cei mai mari DJ din lume. Și uite așa putem să transformăm un festival românesc într-unul cu adevărat european, nu numai pentru muzica excelentă și artiștii prezenți dar și pentru atmosfera tinerească și relaxată. Pentru că odată intrat în festival totul este…o poveste.

Dacă în prima zi de NEVERSEA 2019 am fost înnebunite de toate – lumini, scene, court-uri și alte minuni -, în a doua zi am avut timp să explorăm plaja festivalului și să ne bucurăm de mai toate colțișoarele, de la fashion & beauty la mâncare, evident.
A doua zi de festival a început cu Grasu XXL, Sean Paul, The Motans, Afrojack, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici, Pascal Junior, Rosario, Lilly Palmer, Culese din Cartier care au urcat pe scenă și nu au ezitat să publice pe rețelele sociale personale numeroase story-uri și fotografii cu publicul, dar și filmulețe cu diverse momente din culise.
Sean Paul a fost cap de afiş în cea de-a doua zi de festival. Aproape 50.000 oameni s-au adunat în fata scenei pentru a se bucura de muzică electrizantă. Şi mulţi nu s-au lăsat duşi în camere înainte de răsăritul soarelui.
Așa cum era de așteptat, Sean Paul a făcut senzație și i-a ținut pe fani cu brațele ridicate pe durata întregului show. O oră de ritmuri nebune.
Petrecerea se va încheia luni dimineaţă, la ora 9. Însă mulţi vor avea ce povesti până la următoarea ediţie, din 2020. Peste 55.000 de festivalieri au venit încă din prima zi a evenimentului. Aceştia au avut parte de experienţe unice. Au întâlnit acrobaţi, au admirat o paradă impresionantă a creaturilor fabuloase ale mării şi au dansat alături de animatori costumaţi, atât din România, cât şi din străinătate. Nu au lipsit nici în acest an locurile decorate cu butaforii, unde fanii festivalului s-au putut costuma pentru poze şi nici zonele de fashion, de unde au avut ocazia să-şi achiziţioneze cele mai cool ţinute de festival. Iar artificiile, confetiile şi jocurile de lumini au fost printre cele mai aşteptate, fotografiate şi filmate momente de la scena principală.
Petrecerea continuă şi sâmbăta. Pe scenă vor urca Jessie J şi DJ-ul Steve Aoki.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Distracția la malul mării a continuat și a doua zi de festival Neversea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI