Distrugatorul american USS Porter va face o escala in Portul Constanta

Distrugatorul USS Porter
Forţele Navale Române şi Marina Militară a S.U.A. vor desfăşura, în perioada 13-17 iunie, o serie de exerciţii pe mare, pentru exersarea procedurilor standard, în vederea dezvoltării interoperabilităţii dintre forţele navale române şi cele americane.

Marina Militară Română participă cu fregata Regina Maria, o corvetă, două dragoare maritime, două nave purtătoare de rachete, un elicopter Puma Naval şi o echipă de militari de la Secţia Scafandri pentru Operaţii Speciale, iar partenerul strategic american participă cu distrugătorul USS Porter.
La secvenţele de luptă împotriva ameninţărilor aeriene vor participa şi trei aeronave MIG21 LanceR, din partea Forţelor Aeriene Române.
Distrugătorul american USS Porter va face o escală în Portul Constanţa, în perioada 10-12 iunie, în timpul căreia sunt planificate antrenamente secvenţiale pentru exersarea procedurilor standard de comunicaţii. Oficialii militari americani vor avea o întâlnire cu comandantul Flotei, iar membrii echipajului vor vizita Muzeul Marinei Române.
USS Porter a acostat în Portul Constanţa, pentru prima dată, în anul 2006, iar aceasta este cea de-a treia escală în România.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Distrugatorul american USS Porter va face o escala in Portul Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI