DNA a cerut sechestru pe averea lui Nicuşor Constantinescu

nicusor_constantinescu_dna_sechestru

Procurorul DNA a cerut, vineri, la Tribunalul Bucureşti, să fie pus sechestru pe bunurile lui Nicuşor Constantinescu, în dosarul în care este acuzat că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, solicitarea nemaifiind soluţionată întrucât avocatul acestuia a recuzat judecătorul.
La termenul de vineri al dosarului în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este acuzat de abuz în serviciu, pentru că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, procurorul DNA prezent la şedinţa de judecată a cerut instanţei să dispună punerea sub sechestru a tuturor bunurilor lui Nicușor Constantinescu, pentru a fi recuperat prejudiciul, dacă instanţa va stabili definitiv că acesta este vinovat şi îl va obliga să plătească daune.
Procurorul a solicitat instanţei să fie pun sechestru asigurător pe bunurile menţionate în ultima declaraţie de avere de către preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, publicată pe site-ul instituţiei pe care acesta a condus-o.
După această solicitare, avocatul lui Nicuşor Constantinescu a cerut recuzarea magistratului care judecă dosarul. În aceste condiţii, cererea procurorului DNA nu a mai fost soluţionată la termenul de vineri.
În cazul cererii de recuzare a judecătorului, o soluţie va fi pronunţată de Tribunalul Bucureşti la 31 octombrie.
În acest dosar, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în luna mai, sub acuzaţia abuz în serviciu, alături de el fiind deferit justiţiei directorul RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, pentru aceleaşi acuzaţii, după ce niciunul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “DNA a cerut sechestru pe averea lui Nicuşor Constantinescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI