Dobre: Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului

Mircea Titus Dobre
Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre spune că Guvernul este unul politic, dar crede că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului.

Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții„, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.
De asemenea, acesta precizează că aștept ca în viitorul CExN se discută mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent.
Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România.
Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritatea noastră este România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite„, a mai spus Mircea Titus Dobre.
În încheiere, ministrul Dobre spune că: „Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României„, a conchis Mircea Titus Dobre.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dobre: Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI