Dobrovolschi lui Tăriceanu: Spuneți lucruri ce nu au legătură cu realitatea, chiar și cu cea economică

Madalina Dobrovolschi
Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat, joi, că președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, folosește un limbaj licențios și i-a transmis că președintele Klaus Iohannis își dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România.

Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiți un limbaj licențios, să jigniți și să spuneți în spațiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Președintele României, Klaus Iohannis, reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Președintele respectă pe deplin rezultatului votului care a condus la constituirea actualei majorități și își dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România.
Președintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept și consolidarea parcursului democratic al României.
Și încă o observație, dacă îmi permiteți, referitoare la declarațiile domnului Tăriceanu. Domnia sa pare pur și simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dânsul ne spune senin că prețul carburanților a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteți afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetățean, care a cumpărat combustibil în aceste zile și care a trebuit să scoată mai mulți bani din buzunar.
Aș vrea, în final, să fac o precizare și despre avizul dat astăzi de CSM. Președintele României a luat act de evaluarea CSM, care este identică cu propria sa analiză. Președintele apreciază că CSM, în calitate de garant al independenței justiției, a evaluat în detaliu și cu mult profesionalism propunerile ministrului Justiției înainte de a le respinge. Chiar dacă acest aviz este unul consultativ, Guvernul și Parlamentul nu au cum să ignore acest semnal clar venit din partea CSM„, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni. (Sursa foto: presidency.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dobrovolschi lui Tăriceanu: Spuneți lucruri ce nu au legătură cu realitatea, chiar și cu cea economică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI