Doi cetateni sarbi au incercat sa introduca in tara peste 12 kg de canabis

Cetateni sarbi
În cadrul acţiunilor de supraveghere desfăşurate la graniţa cu Serbia, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa – I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni sârbi care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera „verde”.

În bagajele bărbaților au fost descoperite mai multe pungi ce conțineau o substanță vegetală, suspectă a fi canabis, în greutate de peste 12,5 kg.
În data de 22.08.2016, în jurul orei 06.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia, spre teritoriul României.

Substanta vegetala
Imediat, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş s-au deplasat în zonă şi au reţinut persoanele în cauză, la aproximativ 800 m de frontieră, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni sârbi, în vârstă de 46, respectiv 24 ani.

Canabis
La primele verificări s-a constatat că aceştia aveau asupra lor un bagaj, în care s-au găsit 10 pungi cu o substanţă vegetală cu miros înţepător, în greutate de aproximativ 12,6 kg, posibil a fi canabis.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, contrabandă calificată şi introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul sau exportul de droguri de risc, fără drept.
Cei doi cetăţeni sârbi au fost prezentați, în cursul zilei de ieri, procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, în vederea continuării cercetărilor, iar substanța găsita asupra lor a fost trimisă spre expertizare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Doi cetateni sarbi au incercat sa introduca in tara peste 12 kg de canabis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI