Donald Trump: Eu voi pune întotdeauna America pe primul loc

Donald Trump2
Preşedintele american, Donald Trump, a evocat, în discursul rostit la Forumul Economic Davos, performanţele economice ale Statelor Unite, reiterând că va pune interesele americane pe primul loc şi subliniind că susţine comerţul internaţional, dar în termeni „corecţi”.

„Acum este momentul perfect pentru a aduce companiile în Statele Unite. Lumea asistă la relansarea prosperităţii Americii. America este deschisă afacerilor şi suntem competitivi. Economia Statelor Unite este, de departe, cea mai mare din lume”, a declarat Donald Trump, evocând politicile fiscale adoptate de Administraţia de la Washington în favoarea categoriei de mijloc şi companiilor.
Trump a promis reducerea birocraţiei prin simplificarea reglementărilor federale, subliniind că au fost eliminate deja zeci de legi care complicau sistemul.
„America este locul pentru afaceri. Eu cred în America. În calitatea de preşedinte, eu voi pune întotdeauna America pe primul loc, la fel cum liderii tuturor ţărilor ar trebui să pună ţările lor pe primele locuri. Dar America pe primul loc nu înseamnă America singură. Prosperitatea Statelor Unite înseamnă prosperitatea lumii. Susţinem comerţul liber, dar în termeni corecţi şi reciproci. Statele Unite nu vor accepta practici comerciale incorecte”, a subliniat Donald Trump, dând asigurări că va lua măsuri pentru protejarea intereselor SUA, ale cetăţenilor americani şi companiilor americane.
„Statele Unite sunt pregătite să negocieze acorduri comerciale bilaterale mutual avantajoase cu toate ţările, inclusiv cu cele din Tratatul de Parteneriat Transpacific. Suntem cu toţii mai puternici atunci când naţiunile suverane libere cooperează pentru obiective comune, pentru idealuri comune”, a insistat preşedintele SUA.
„Vă invit să devenim parte a viitorului pe care îl construim împreună, pentru o lume mai bună pentru toţi”, a mai declarat liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Donald Trump: Eu voi pune întotdeauna America pe primul loc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI