Dorinta lui Ionut Simion bolnav de cancer e sa traiasca. Ionut are nevoie de ajutorul nostru

Ionut bolnav de cancer

Ionuţ Simion este un tânăr de vârstă de 30 de ani care se luptă cu un diagnostic groaznic: colangiocarcinom (cancer la ficat), stadiul IV. Aflat la vârsta la care de obicei se visează cu o familie, copii, o carieră….
Ionut SimionIonuţ nu îşi permite să viseze mai departe de ziua de mâine şi asta doar în speranţa că va fi mai bună şi fără dureri. Suferind de acest cancer din februarie 2015, Ionuţ a căutat un ajutor atât în ţara cât şi în străinătate iar în acest moment urmează tratamentul de chimioterapie prescris de clinică AKH din Austria. Pentru că nu este sigur că poate fie operat deoarece depinde de reacţia tumorii la tratamentul de chimioterapie, singura şansă a lui Ionuţ la o viaţă normală este să efectueze o analiză a mutaţiilor genetice care ar le-ar permite doctorilor să-i prescrie o schemă de tratament cronic pe toată durata vieții.

Diagnostic Ionut
Din nefericire a această analiză se efectuează în SUA sau în Belgia iar costul ei (5000 Euro) depăşeşte cu mult posibilităţile familiei lui. Impresionaţi de drama prin care trece acest tânăr, 2 comunităţi pe facebook ‘Inimi Solidare” şi “Împreună pentru viaţă” au demarat de urgenţă o campanie umanitară pentru a îi oferi lui Ionuţ o şansă la viaţă.
În acest scop s-a organizat şi un Bazar caritabil –Inimi solidare unde oricine dona/licita cu virarea banilor direct în contul lui Ionuţ.
Tot ce-şi doreşte Ionuţ este să trăiască iar noi împreună îi putem da această şansă la viaţă! Cine doreşte să-l ajute o poate face donând în conturile deschise pe numele, Diaconu Teodora Georgiana, la Raiffeisen Bank, Sucursala Focşani, astfel: Lei RO 56 RZBR 0000 0600 1419 1746, Euro: RO 38 RZBR 0000 0600 1760 1717.
Telefon de contact: 0765303982.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dorinta lui Ionut Simion bolnav de cancer e sa traiasca. Ionut are nevoie de ajutorul nostru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI