Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Două nave de croazieră în portul Constanța

În această dimineaţă, au sosit în Portul Constanța navele de pasageri: „Aida Aura“ şi „Riviera“. Vasul „Riviera“ cu turişti americani, este pentru prima dată la Constanţa. Nava „Aida Aura” cu turişti germani este pentru a treia oară în acest an, operată de compania AIDA Cruises si „Riviera”, una dintre cele mai luxoase și mai noi nave de pasageri ale companiei Oceania Cruises.  Aceste două nave de croazieră Riviera și Aida Aura, au o capacitate de aproproape 2000 de persoane fiecare. Turiștii aflați la bord au posibilitatea să descopere frumuseţile oraşului Constanţa şi ale litoralului românesc. Nava Riviera va rămâne în Constanța două zile, timp în care turiștii vor putea vizita atracțiile din Dobrogea, București și Valea Prahovei.

MV Aida Aura, la intrarea în Portul Constanța

Nava Aida Aura

Agenţia Karpaten se ocupă de timpul liber al turiştilor. Pasagerii sunt preluaţi cu autocarele şi plimbaţi unde doresc, contra cost. Turiştii pot opta să meargă în excursii tematice, cum ar fi tururi de litoral, degustări de vinuri la Murfatlar, croaziere de o zi în Delta Dunării, sau tururi arheologice.
O excursie costă minimum 50 dolari şi ajunge la sute de dolari, dacă turiştii vor să vadă, de exemplu, castelul Bran. „Numărul acostărilor s-a dublat, pentru că înainte navele erau în trecere. Acum, rămân peste noapte pentru că stau două zile“, afirmă Leontin Şerbănescu, reprezentantul Karpaten.

Navele Riviera și Aida Aura

Navele Riviera și Aida Aura
Autorităţile turistice estimează: cei 64.500 de turişti sosiţi chetuiesc în total peste 6 milioane de euro, în şederea din România. „Turismul de croazieră reprezintă o nişă cu un potenţial real, spre care ne concentrăm atenţia în continuare. România trebuie să îşi consolideze strategia de promovare a destinaţiilor româneşti, având în vedere situaţia politică actuală“, mai spune Corina Martin. În topul pasagerilor care sosesc la bordul navelor de croazieră se situează cetăţenii americani, urmaţi îndeaproape de cei francezi, italieni şi germani.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Două nave de croazieră în portul Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI