Doua zboruri directe pe saptamana Constanta-Atena-Larnaca operate de compania Blue Air

Zboruri Constanta Atena Larnaca 0023
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa aduce două noi destinaţii pe o singură cursă, mai aproape de constănţeni.

Numărul curselor operate pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa este în continuă creştere. Astăzi, 4 iunie 2016, Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu Aeroportul Internaţional ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa au inaugurat primul zbor Blue Air pe ruta Larnaca (Cipru) – Atena (Grecia) – Constanța.

La inaugurarea zborului direct între Constanța și Atena au fost prezenți președintele Autorității Naționale pentru Turism – Anca Pavel Nedea, primarul comunei Mihail Kogălniceanu – Ancuţa Belu, senatorul P.S.D. de Constanţa –  Nicolae Moga, dar și alte oficialități. De asemenea, Comunitatea Elenă din Constanța i-a întâmpinat pe turiștIi din Grecia și Cipru cu un moment în care s-a dansat Sirtaki.

Compania Blue Air operează zboruri directe Constanţa-Atena-Larnaca, cu două frecvenţe pe săptămână, astfel că turiștii pot veni fie pentru un weekend, fie pentru o vacanță de o săptămână.
Zborurile Vor fi operate după următorul orar:
– Constanţa 12:15 – 13:45 Atena 14:30 – 16:15 Larnaca marţi, sâmbătă
– Larnaca 07:30 – 09:15 Atena 10:00 – 11:30 Constanţa marţi, sâmbătă.
Este pentru prima dată în ultimii 13 ani când un avion din Cipru și Grecia aterizează la Mihail Kogălniceanu. Se poartă discuții în continuare cu Tarom și Ryanair pentru atragerea de noi zboruri. În prezent, pe aeroportul nostru se operează zboruri către Milano Bergamo (operat de compania aeriană Blue Air) şi Luton Londra (operat de compania WizzAir), dar și către Istanbul, operat de compania Turkish Airlines, care și-a consolidat poziția la Constanța și a crescut numărul de zboruri„, a declarat Corina Martin, președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării.

Foto: Ovidiu Oprea

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Doua zboruri directe pe saptamana Constanta-Atena-Larnaca operate de compania Blue Air”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI